Aloë Vera Persoonlijke Verzorging

Aloe Vera Juices and Skin Products

F. L. P. heeft alle voordelen van aloë vera gel gecombineerd met de beste ingrediënten op het gebied van persoonlijke verzorging. Van top tot teen hult ons uitgebreide assortiment van verzorgingsproducten u in pure, gestabiliseerde aloë vera. Gun uzelf het beste en verwen uzelf met onze Personal Care lijn.

Forever Bright Toothgel

Poetsen met Forever Bright Toothgel zorgt voor gezond tandvlees en een perfecte mondhygiëne. Na jaren onderzoek en intensieve samenwerking met tandartsen is een formule ontwikkeld met het juiste percentage gestabiliseerde aloë vera gel en bijenpropolis.

Aloe Jojoba Shampoo

Al vele jaren staat de combinatie van aloë vera en de olie van de jojobaboon bekend als een uitstekende, natuurlijke verbinding voor haarverzorging.

Aloe Ever-Shield Deodorant Stick

De Aloe Ever-Shield Deodorant Stick heeft een milde geur, geeft de hele dag bescherming en een fris gevoel. Deze deodorant is verrijkt met gestabiliseerde aloë vera gel en bevat geen aluminiumzouten of alcohol.

Relaxation Massage Lotion

Een weldaad voor lichaam en geest is deze Massage Lotion op basis van aloë vera, witte thee en rijke oliën zoals lavendel- en citrusolie. Deze bijzondere Massage Lotion is ideaal te gebruiken na een ontspannen bad of douche met de Relaxation Bath Salts of de Relaxation Shower Gel. We hebben aan onze gestabiliseerde aloë vera- welke bekend staat om haar verzachtende, hydraterende eigenschappen- lavendel en witte thee toegevoegd.