Uw toekomst start hier

Aloe Vera Juices and Skin Products

Wat zou u doen met meer vrije tijd? Beginnen aan een nieuwe hobby? Meer betrokken raken bij uw omgeving? De wereld ontdekken?

Forever is een bijzonder bedrijf ontwikkeld om mensen zoals u te geven wat u verdient en deuren te openen naar een toekomst die u zich altijd al gewenst heeft, zonder risicovolle investeringen en mooie praatjes. Combineer uw passie met ons bewezen concept en u zult meer bereiken dan u ooit voor mogelijk hield.

* Tijd voor echt belangrijke dingen

* Meer ruimte in uw maandelijks budget

* Geld voor een gedegen opleiding voor uw kinderen

* Een comfortabel pensioen

* Een passief inkomen dat u later  aan uw kinderen nalaten

* Anderen helpen een waardevoller leven te leiden

Word Distributeur!

Ons unieke business concept maakt dat allemaal mogelijk door u de gelegenheid te bieden uw eigen busniess vanuit huis op te starten zonder risicovolle investeringen. U ontvangt een goed inkomen, u kunt ongelooflijke bonussen verdienen en u stelt uw eigen financiële toekomst veilig als onderdeel van een gemeenschap die iets goeds doet voor haar omgeving. En uw inkomstenpotentieel is ongelimiteerd. Hoe harder u werkt, hoe meer u verdient. Geen salaris limiet en geen diploma vereisten. Over welke andere baan kunt u dit zeggen?

Verslagen van deze plant bestaan op Sumerische kleitabletten uit 2200 voor Christus. Cosmetische en heilzame voordelen; Aloë werden gewaardeerd door de oude beschavingen van Egypte, China, Griekenland, Rome, India en Arabië. Net als deze oude beschavingen, beveelt Forever aloë aan om zijn verzachtende, verzorgende eigenschappen.

Wij gebruiken de meest waardevolle en exclusieve aloë vera om onze producten voor onze gezondheid en schoonheid mee te verrijken.. Wij bezitten zelf alle aloë plantages die wij gebruiken om onze producten te maken, dus we kunnen u de zuiverheid en heilzame werking van al onze producten garanderen.

Forever is het eerste bedrijf ter wereld dat het IASC-certificaat (International Aloe Science Council) heeft verworven, met het recht om het keurmerk van deze organisatie op al haar aloë vera producten te gebruiken.

FLPs Marketingplan is succesvol door zijn eenvoud; het is één van de gemakkelijkste manieren om uw eigen onderneming te beginnen. Bovendien begint u met bewezen, consumeerbare producten in een al bestaande, groeiende industrie. Nadat u eenmaal begonnen bent, verschaft F L P de structuur en ondersteuning om u te helpen uw onderneming te laten groeien tot de grootte die u wenst.

In ons plan behoudt u tevens een veilige plaats, welk succesniveau u ook mag bereiken. Dus wanneer u eenmaal een bepaalde positie heeft bereikt in het Marketingplan kunt u die niet meer verliezen. U zult tevens profiteren van het succes van uw team aangezien het Marketingplan het niet toestaat dat mensen gepasseerd worden.

Elk detail in het bedrijfsplan van F L P werd ontworpen om u te helpen een betrouwbare, stabiele onderneming op te bouwen. Wij organiseren regelmatig erkennings- en opleidingsbijeenkomsten, en wij minimaliseren uw papierwerk en productinventaris zodat u meer tijd kunt besteden aan wat werkelijk telt: uw klanten en uw distributeurs. Met een goed getraind, hoogst gemotiveerd distributeursteam groeit uw onderneming gestaag, verwerft u meer inkomen en komen uw doelstellingen en dromen dichterbij.

Het Marketingplan geeft de bonussen weer die betaald worden aan de FLP-distributeurs. Binnen het Marketingplan zijn er twee hoofdonderdelen wat betreft inkomenspotentieel: Retailing en Teammarketing.

Retailing

Koop onze uitstekende producten tegen groothandelsprijzen als distributeur, verkoop deze tegen de aanbevolen verkoopprijs en u maakt 43% winst. Dit betekent dat u 43 euro winst maakt op iedere 100 euro aan groothandelsproducten die u van het bedrijf aankoopt en doorverkoopt. Bovendien betaalt F-L-P aan u een Persoonlijke Bonus die varieert van 5 tot 18% van de verkoopprijs.

Dit onderdeel van het Marketingplan is zeer geschikt voor distributeurs die 400 EUR tot 600 EUR per maand willen verdienen (normaal gesproken werkt u dan gemiddeld 2-4 uur per week).

Team Marketing

Dit is het spannende onderdeel van het Marketingplan dat u in staat stelt een onderneming op te zetten die u financiële vrijheid kan verschaffen.

Zet een Distributeurteam op en u ontvangt groepsvolume-bonussen die variëren van 3 tot 13%.

Werk samen met uw team om leiders te creëren en u ontvangt aanvullende leiderschapbonussen die variëren van 2 tot 6%.

Voorbeelden: Ontwikkel 2 persoonlijk gesponsorde leiders, die ieder hun eigen teams aansturen, en u kunt een inkomen verdienen dat varieert.