Aloë Vera Huidverzorging

Aloe Vera Juices and Skin Products

Als u er stralend uit wilt zien en lekker in uw vel wilt zitten, zult u uw lichaam zowel van binnen als van buiten moeten voeden en verzorgen. De producten van Forever benadrukken niet alleen uw natuurlijke schoonheid, maar voeden en beschermen uw huid ook nog eens waardoor ze langer mooi blijft. U zult er stralend en gezond uitzien met Forever!

Aloë Vera Huid: Gezicht en Lichaam

De huid is het grootste menselijke orgaan en heeft de taak ons te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Forever Skin Care Face bevat producten die op aloë vera zijn gebaseerd en een extra toevoeging van extracten die helpen bij het reinigen, hydrateren, verzorgen, beschermen en herstellen van de huid van gezicht, hals en decolleté.

Huidverzorging van Forever Living

De huid is een orgaan dat haar jeugdigheid, frisheid en glans dankt aan een fysiologisch evenwicht van de huidweefsels waaruit zij is samengesteld. Onze huid is in vele opzichten belangrijk en veel meer dan zomaar het omhulsel van ons lichaam. Ze is de eerste verdedigingslinie tegen schadelijke invloeden van buitenaf en voorkomt dat wij oververhit, onderkoeld of uitgedroogd raken. De huid bezit tastgevoel en vormt letterlijk onze presentatie aan de buitenwereld.