Aloe Vera van F. L. P. (FLP - Benelux)

Aloe Vera Juices and Skin Products

Productinformatie

Aloe Barbadensis Miller. Het is een hele mond vol, maar het is het noemen van de naam waard. Er zijn ongeveer 400 soorten aloë planten. Het zijn allemaal vetplanten aangetroffen in droge gebieden over de hele wereld. Ze hebben allen hun eigen heilzame werking, maar er is slechts een soort die al millennia lang is erkend voor zijn magische vermogens en kalmerende werking - Aloë Barbadensis Miller.

Verslagen van deze plant bestaan op Sumerische kleitabletten uit 2200 voor Christus. Cosmetische en heilzame voordelen; Aloë werden gewaardeerd door de oude beschavingen van Egypte, China, Griekenland, Rome, India en Arabië. Net als deze oude beschavingen, beveelt Forever aloë aan om zijn verzachtende, verzorgende eigenschappen.

Wij gebruiken de meest waardevolle en exclusieve aloë vera om onze producten voor onze gezondheid en schoonheid mee te verrijken.. Wij bezitten zelf alle aloë plantages die wij gebruiken om onze producten te maken, dus we kunnen u de zuiverheid en heilzame werking van al onze producten garanderen. Forever is het eerste bedrijf ter wereld dat het IASC-certificaat (International Aloe Science Council) heeft verworven, met het recht om het keurmerk van deze organisatie op al haar aloë vera producten te gebruiken.

Alle dranken van Forever hebben als basis pure gestabiliseerde aloë vera gel, die het lichaam voorziet van rijke voedingsstoffen, voor een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding. De dranken hebben een positieve uitwerking op de spijsvertering en zorgen voor een goede opname van vitaminen en mineralen. Dagelijks gebruik van deze dranken draagt bij aan een energieke en gezonde levensstijl. De dranken zijn in verschillende variaties te verkrijgen.

Tegenwoordig staat F.L. P. vooraan wat betreft het verschaffen van de beste Aloë Vera gezondheid-, voeding- en schoonheidsproducten over de hele wereld.

Aloe Vera Gel is een natuurlijk en evenwichtig voedingssupplement dat voor 96% uit gestabiliseerde Aloe Vera Gel bestaat. Aloë vera is een buitengewoon goede leverancier van vele essentiële voedingsstoffen, mineralen, aminozuren, vitaminen en enzymen.

Naar de Shop te gaan waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week producten kunt bestellen.

Forever Living Marketing Plan

FLP Marketing Plan is succesvol door zijn eenvoud; het is één van de gemakkelijkste manieren om uw eigen onderneming te beginnen. Bovendien begint u met bewezen, consumeerbare producten in een al bestaande, groeiende industrie. Nadat u eenmaal begonnen bent, verschaft F L P de structuur en ondersteuning om u te helpen uw onderneming te laten groeien tot de grootte die u wenst. In ons plan behoudt u tevens een veilige plaats, welk succesniveau u ook mag bereiken. Dus wanneer u eenmaal een bepaalde positie heeft bereikt in het Marketingplan kunt u die niet meer verliezen. U zult tevens profiteren van het succes van uw team aangezien het Marketingplan het niet toestaat dat mensen gepasseerd worden.

Elk detail in het bedrijfsplan van F L P werd ontworpen om u te helpen een betrouwbare, stabiele onderneming op te bouwen. Wij organiseren regelmatig erkennings- en opleidingsbijeenkomsten, en wij minimaliseren uw papierwerk en productinventaris zodat u meer tijd kunt besteden aan wat werkelijk telt: uw klanten en uw distributeurs. Met een goed getraind, hoogst gemotiveerd distributeursteam groeit uw onderneming gestaag, verwerft u meer inkomen en komen uw doelstellingen en dromen dichterbij.

Inkomenspotentieel

Het Marketingplan geeft de bonussen weer die betaald worden aan de FLP-distributeurs. Binnen het Marketingplan zijn er twee hoofdonderdelen wat betreft inkomenspotentieel: Retailing en Teammarketing.

Retailing

Koop onze uitstekende producten tegen groothandelsprijzen als distributeur, verkoop deze tegen de aanbevolen verkoopprijs en u maakt 43% winst. Dit betekent dat u 43 euro winst maakt op iedere 100 euro aan groothandelsproducten die u van het bedrijf aankoopt en doorverkoopt. Bovendien betaalt F-L-P aan u een Persoonlijke Bonus die varieert van 5 tot 18% van de verkoopprijs.

Dit onderdeel van het Marketingplan is zeer geschikt voor distributeurs die 400 EUR tot 600 EUR per maand willen verdienen (normaal gesproken werkt u dan gemiddeld 2-4 uur per week).

Team Marketing

Dit is het spannende onderdeel van het Marketingplan dat u in staat stelt een onderneming op te zetten die u financiële vrijheid kan verschaffen.

Zet een Distributeurteam op en u ontvangt groepsvolume-bonussen die variëren van 3 tot 13%.

Werk samen met uw team om leiders te creëren en u ontvangt aanvullende leiderschapbonussen die variëren van 2 tot 6%.

Voorbeelden: Ontwikkel 2 persoonlijk gesponsorde leiders, die ieder hun eigen teams aansturen, en u kunt een inkomen verdienen dat varieert.