Αγορά

To Σύστημα Marketing της F.L.P

Oι αρχές του Δικτυακού Marketing (MLM)

Aλόη Βέρα

Η Ιστορία της Εταιρείας

E-MAIL Diane

 

 

 

 

See the Top 10 Aloe Vera Juice Benefits.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oι αρχές του Δικτυακού Marketing (MLM)

To MLM (Multi Level Marketing) δηλαδή το Δικτυακό Marketing, είναι ένας τρόπος διακίνησης προϊόντων, που βοηθάει τα άτομα να αποκτήσουν εισόδημα κάτω από ελαστικές προϋποθέσεις εργασίας, όπως, δουλεύοντας λίγες ώρες ή ένα πλήρες ωράριο, προκειμένου να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που προσφέρουν ευκαιρίες για ανάπτυξη μέσω Δικτυακού Marketing, αλλά πολύ λίγες από αυτές είναι καταξιωμένες και έχουν αποδείξει την μεγάλη τους σταθερότητα στο χρόνο. F-L-P είναι σε αυτόν τον χώρο 27 χρόνια και έχει αποδείξει την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, καθώς και το επιτυχημένο της Marketing Plan, σε πάνω από 8 εκατομμύρια Συνεργάτες της σε παγκόσμια κλίμακα.

Σας παραθέτουμε την παρακάτω λίστα για να σας καθοδηγήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε στο χώρο του Δικτυακού Marketing:

 

Τα Σημεία ενός Καλού Συστήματος Δικτυακού Marketing
 • Ποιοτικά Προϊόντα - Mια καλή σειρά προϊόντων είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που κάνει μια επιχείρηση να διαφέρει από τις άλλες. Είναι δύσκολο να είσαι αξιόπιστος, όταν την ίδια στιγμή που πουλάς φίλτρα νερού, πουλάς και παπούτσια. Μια εταιρεία πρέπει να έχει ποιοτικά προϊόντα που διατηρούν την φήμη τους ανεξάρτητα από την τιμή τους ή τα κίνητρα με τα οποία προσφέρονται. Ψάξτε για τον αποδεδειγμένο ηγέτη της αγοράς.

 • Όχι Προσπεράσματα- Κανένας από το δίκτυό σου δεν θα μπορέσει ποτέ να σε ξεπεράσει, και να βρεθεί σε υψηλότερο επίπεδο από εσένα. Αν κάποιος Συνεργάτης του δικτύου σου κάνει πολλές αγορές, τότε αυτόματα ανεβάζουν κι εσένα στο επόμενο επίπεδο. Ψάξτε για εκείνο το Σύστημα Marketing που έχει φτιαχτεί για να επιβραβεύει εκείνους που βάζουν στην ομάδα τους ανερχόμενα αστέρια. Aloe Vera Juice benefits.

 • Δεν χάνεις τη θέση σου - O Συνεργάτης που μένει ανενεργός, δηλαδή εκτός πωλήσεων, ποτέ δεν υποβιβάζεται ή χάνει τη θέση του. Από τη στιγμή που κάποιος ανεβαίνει σε συγκεκριμένο επίπεδο, μπορεί να παραμείνει εκεί. Ένα καλό Σύστημα Marketing σε αφήνει να ξεκουραστείς αν το χρειάζεσαι.

 • Απόδοση Μπόνους στη Λιανική Τιμή του Προϊόντος - Τα Μπόνους πρέπει να βασίζονται στις λιανικές τιμές των προϊόντων και όχι στην χονδρική τιμή που αγοράζουν οι Συνεργάτες. Αυτό σημαίνει περισσότερα χρήματα στον Συνεργάτη.

 • Αποδεδειγμένη Οικονομική Σταθερότητα - Μια συνεχόμενα σταθερή ανάπτυξη αποτελεί πάντα ένα σημάδι για μια εταιρεία με καλό Δικτυακό Marketing. Είναι πολύ χρήσιμο να γνωρίζουμε την οικονομική κατάσταση της εταιρείας. Πάντα να αναζητάτε το διάγραμμα ανάπτυξης της εταιρείας, τα νούμερα πωλήσεων και τους μελλοντικούς στόχους της. Επίσης, δείτε το ιστορικό των πωλήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής της εταιρείας.

 • 5 χρόνια Ελάχιστη Εμπειρία στο Χώρο - Ένα καλά καθιερωμένο Σύστημα Δικτυακού Marketing θα πρέπει να έχει εμπειρία τουλάχιστον πέντε χρόνων και σταθερή ανάπτυξη κατά τη διάρκεια λειτουργίας της. Ένα καλά στημένο MLM θα αντέξει τους πρώτους κρίσιμους 18 μήνες, με σταθερή διοίκηση, και δυνατό Σύστημα Marketing, δυναμικούς συνεργάτες και ποιοτικά προϊόντα.

 • Πολλαπλές Ευκαιρίες για Αύξηση Εισοδήματος - Mαζί με τις ποικίλες ευκαιρίες αύξησης εισοδήματος που προσφέρονται στον συνεργάτη, υπάρχει ακόμα και το πλεονέκτημα ότι μπορείς να δουλεύεις λίγες ώρες (μερική απασχόληση) ή πλήρες ωράριο ακόμα και από το σπίτι. Βασικό πλεονέκτημα για όσους ασχολούνται με το Δικτυακό Marketing, είναι το γεγονός ότι μπορείτε να πολλαπλασιάσετε τις ευκαιρίες για να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Καθώς ψάχνετε για ένα καλό MLM, κοιτάξτε να προσφέρει το δικαίωμα για πρόσθετα μπόνους, όπως και αυτό από την συμμετοχή στα κέρδη (profit share), μπόνους ηγεσίας και άλλα.

 • Καταναλωτικά Προϊόντα - Προϊόντα που καταναλώνονται εύκολα και καθημερινά, είναι ιδανικά για μια δικτυακή επιχείρηση, αφού εύκολα μπορείτε να δημιουργήσετε πιστούς πελάτες που θέλουν να αγοράζουν συστηματικά αυτά τα προϊόντα. Ευχαριστημένοι και τακτικοί πελάτες, είναι η βάση για μια επιτυχημένη επιχείρηση στο Δικτυακό Marketing. Και αυτό μπορεί μόνο να βασιστεί πάνω σε ποιοτικά προϊόντα. Για παράδειγμα, είναι πολύ δύσκολο να εκπροσωπείς μια εταιρεία που πουλάει συναγερμούς για το σπίτι.

 • Δίκτυο Εκτεταμένης Υποστήριξης - Ένα δίκτυο εκτεταμένης υποστήριξης παίζει πολύ κρίσιμο ρόλο στην επιτυχία της επιχείρησης με MLM. Αυτό σημαίνει, καλή εξυπηρέτηση συνεργατών, εκπαιδευτικά σεμινάρια, επιπλέον κίνητρα ή γενικότερα, ευκαιρίες για καλύτερη ανάπτυξη της επιχείρησής του. Η δική σας επιτυχία αντιπροσωπεύει την επιτυχία της εταιρείας, επομένως, το σύστημα υποστήριξης θα πρέπει να βασίζεται σε αυτή την ιδέα.

 • Διεθνής Παρουσία - Μια εταιρεία που λειτουργεί σε παγκόσμιο επίπεδο, δείχνει ανάπτυξη, αξιοπιστία και ποιοτικά προϊόντα. Αυτό οφείλεται και στην τεράστια πείρα της εταιρείας στο χώρο. Οι περισσότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται διεθνώς έχουν επιδείξει σταθερότητα και έχουν αποκτήσει πλούσια εμπειρία.

  Γίνετε συνεργάτης τώρα

στέλλω εισ φίλοσ

 

LINK WITH ALOE VERA JUICE 101 Details by E-Mail

Link title should appear as: Aloe Vera Juice Benefits URL: www.aloe-vera.org