Αγορά

To Σύστημα Marketing

Oι αρχές του Δικτυακού Marketing (MLM)

Aλόη Βέρα

Η Ιστορία της Εταιρείας

E-MAIL Diane

 

 

 

 

 

See the Top 10 Aloe Vera Juice Benefits.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Ιστορία της Εταιρείας

Η ιστορία της F L P ξεκινά με έναν άνθρωπο και ένα φιλόδοξο όνειρο. Για χρόνια, ο Rex Maughan επεδίωκε να βρει κάποια επιχειρηματική ιδέα, με την οποία θα μπορούσε να συνδυάσει τους δυο μεγαλύτερους σκοπούς της ζωής του: την καλύτερη υγεία και την οικονομική ανεξαρτησία. Το 1978, βρήκε τελικά αυτό που αναζητούσε και κάλεσε 43 άτομα να πάρουν μέρος στην πρώτη συνάντηση της F.L.P. στην Αριζόνα. Από αυτό και μόνο το γεγονός, ξεκίνησε ένα ταξίδι, που θα οδηγούσε σε μια επιχειρηματική επιτυχία, που δεν θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί.

Αυτό που κατάλαβαν ο Rex και οι πρώτοι συνεργάτες της FLPs, ήταν ότι πολλοί άνθρωποι αναζητούσαν τα ίδια ακριβώς πράγματα με αυτούς. Ο κόσμος είχε πια κουραστεί να ακούει τις ίδιες παραδοσιακές συνταγές για το πώς να αισθάνεται καλύτερα. Αναζητούσαν νέες, φυσικές εναλλακτικές λύσεις για τη βελτίωση της υγείας τους. Και για πολλούς, η βελτίωση της υγείας ήταν μόνο η αρχή. Αυτό που ανακάλυψαν, ήταν μια ευκαιρία για καλύτερη διαχείριση χρόνου και εισοδήματος.

Η F.L.P γρήγορα εξελίχτηκε, από το όνειρο ενός ανθρώπου, στο όνειρο εκατομμυρίων. Το εύρος των προϊόντων μας και η απλότητα του συστήματος της επιχείρησης, σήμαιναν ότι, οποιοσδήποτε το επιθυμούσε, είχε τη δυνατότητα να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του. Κάποιοι ξεκίνησαν σαν πελάτες, αναζητώντας καλύτερα προϊόντα υγείας, αλλά σύντομα εξελίχθηκαν από ικανοποιημένους πελάτες σε επαγγελματίες της Forever. Άλλοι είδαν την επιχειρηματική ευκαιρία αμέσως κι άρχισαν να δημιουργούν μια επιτυχημένη επιχείρηση. Η επιτυχία τους έγινε μεγαλύτερη καθώς βοηθούσαν άλλους να γίνουν υγιέστεροι και πλουσιότεροι. Σήμερα, 27 χρόνια μετά, η Forever έχει πάνω από 8 εκατομμύρια συνεργάτες, σε πάνω από 106 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, με συνολικό τζίρο το 2004, 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

Γίνετε συνεργάτης τώρα

στέλλω εισ φίλοσ

 

LINK WITH ALOE VERA JUICE 101 Details by E-Mail

Link title should appear as: Aloe Vera Juice Benefits URL: www.aloe-vera.org